Schoonheid & pedicurepraktijk 't Laar
 

Home - Behandelingen - Specialisaties - Massages - Medisch pedicure - Make-up - Route - Contact

Massages

Deze vormen van masseren zijn erg populair en helpt u om uw lichaam, ademhaling en geest tot rust te brengen.

• Ontspanningsmassage
• Klassieke massage
• Hotstone massage
• Penseel massage

1. De ontspanningsmassage
De ontspanningsmassage zorgt ervoor dat stijve spieren worden los gemaakt, eventueel oververmoeidheid en depressieve gevoelens worden weggenomen.

Ook kan het lichamelijk klachten voorkomen en verhelpen, zoals (spannings)- hoofdpijn, spijsverteringsklachten, rugklachten, zware benen, en RSI klachten.
Door middel van ritmische strijkingen en knedingen zullen spieren de aandacht krijgen die ze op dat moment nodig hebben.
Het lichaam wordt hierdoor aangezet om spanningen los te laten.

U gaat met een ontspannen gevoel en een grote glimlach naar huis.

2. De klassieke massage
De klassieke massage is zeer geliefd bij sporters, maar ook zeer geschikt voor allen die last hebben voor lichamelijk klachten; zoals stijve nek/schouders, rugklachten vermoeide of zware benen en/of armen.

Deze massage is vooral gericht op het verlichten van spierspanning en hierdoor een uitkomst!

De klassieke massage is een stevige massage. Zo worden de spieren even uit hun ligging gehaald, opgerekt en kunnen afvalstoffen hierdoor sneller worden afgevoerd.
U bent van harte welkom om vooraf aan een te leveren fysieke inspanning/prestatie, uw lichaam in optimale conditie te brengen. Met een activerende massage, zodat u zich weer fit voelt of na de geleverde inspanning/prestatie, een stevige massage, zodat het lichaam zich sneller kan herstellen. 

3. Hotstone massage
De hotstone massage is een ontspannende en diepgaande massage met gebruik van warme stenen en olie. Door de combinatie van warmte en beweging kan ik dieper in het spierweefsel komen, waardoor de massage effectiever is. Het zorgt er voor dat het lichaam zichzelf hersteld, stimuleert de organen en het lichaam meer in balans brengen. De hotstone massage is goed bij spierpijn en spierspanningen. Het helpt bij rugklachten, fibromyalgie, artritis en reuma. Door de ontspannende werking helpt het bij stress en angstgevoelens.

Toch is de massage met ‘hete stenen’ geen nieuwe uitvinding van de laatste jaren. Reeds in de oudheid maakten Grieken en Romeinen tijdens een bezoek aan het lokale badhuis gebruik van stenen om elkaar te masseren. Men wist toen al dat hierdoor spierpijn, kwetsuren en ongemakken verholpen konden worden. Enkele jaren geleden deed de Hotstone massage opnieuw zijn intrede in de westerse wereld, en met groot succes.

4. Penseelmassage
Penseelmassage is een ontspannende massage die wordt uitgevoerd op bijzondere muziek met twee penselen, van eekhoorn of marterhaar. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté, schouders en bovenarmen ontstaat een ontspannen effect. Dit effect ontstaat door de prikkeling van de zenuwuiteinden in de huid. Door middel van een ‘kettingreactie’ ontspannen ook de diepere gelegen gezichtsspieren.

Penseel massage wordt uitgevoerd tijdens diverse gezichtsbehandelingen.

Lichaamsmassages
half uur lichaamsmassage
1 uur lichaamsmassage

hotstone massage
half uur nek-schouder-rug massage 1 uur lichaamsmassage
€ 25,00
€ 50,00


€ 27,50
€ 55,00

Laarstraat 17
5334 NS Velddriel
0418-633576
KVK: 11053850
BTW: 189350611B01
Lid Provoet
Lid procert

AGB-code: 96-010519
info@schoonheidssalonhetlaar.nl

Openingstijden:
op afspraak
ook 's avonds
© Pedicurepraktijk 't Laar